Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik moest toch even nadenken over het aanbod van Club Brugge”

Brugse noordtribune (Club Brugge - Standard)

Club Brugge investeerde afgelopen zomer flink in vers bloed, en haalde daarbij vooral een pak jonge talenten binnen. Op Emmanuel Dennis na konden zij zich echter nog niet manifesteren. Zo wacht bijvoorbeeld Riley McGree nog altijd op zijn eerste speelminuten.

De 18-jarige Australiër kwam over van Adelaide United. Op de officiële kanalen van Club spreekt de jongeling over zijn transfer. “Dat was een geweldig gevoel. Dit is hetgeen wat elke jonge Australische speler wil bereiken”, verwijst hij naar de stap om in Europa te voetballen.

McGree geeft wel toe dat hij niet meteen voor Club koos. “Ik heb er toch even over moeten denken. Er waren een paar geïnteresseerde clubs, maar dit was de juiste keuze. Het was een grote stap, ik ben me nog aan het aanpassen aan alles. Dit is zo’n grote club, ik wist niet wat ik moest verwachten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws