Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik begrijp niet waarom hij zich niet kon aanpassen bij Club Brugge”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Alejandro Pozuelo groeide tijdens de voorbije jaren uit tot één van de smaakmakers in de Jupiler Pro League. Zijn landgenoot Tomás Pina wilde bij Club Brugge graag hetzelfde pad bewandelen, maar slaagde daar niet in.

Iets wat Pozuelo moeilijk kan begrijpen. “Het is een ander voetbal, ook al zijn er diverse ploegen die naar balbezit streven om de wedstrijden te domineren. Als je bij één van die ploegen zit, vergemakkelijkt dat je aanpassing.”

“Als een Spanjaard daarentegen bij een bescheidenere ploeg zit, die graag verdedigend speelt, zal dat moeilijker zijn” , oordeelt de spelmaker van Genk in Sport/Voetbalmagazine.

“Maar ik begrijp niet waarom Tomás Pina zich niet kon aanpassen bij Club Brugge. Bij Villarreal was hij heel goed, het verbaasde me dat hij hier niet speelde”, besluit Pozuelo. Intussen vertoeft de 29-jarige middenvelder op uitleenbasis bij Deportivo Alaves.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws