Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoe Riley McGree in de voetsporen van Mathew Ryan kan treden

Mathew Ryan met Club-sjaal

Tijdens de voorbije zomermercato streken er heel wat nieuwe gezichten neer op Jan Breydel. Bepaalde transfers waren echter voornamelijk toekomstgericht. Zo moet bijvoorbeeld Riley McGree eerst nog wat ervaring opdoen bij de beloften vooraleer hij klaar is voor het echte werk. In de tussentijd kan de 18-jarige Australiër wel al een mooie bekroning in de wacht slepen in zijn thuisland.

McGree komt over van Adelaide United en daar heeft hij op korte tijd serieus indruk gemaakt. Zo is de jonge middenvelder één van de vier genomineerden voor de prestigieuze ‘PFA Harry Kewell Medal’, een prijs die uitgereikt wordt aan het grootste talent van Australië.

Opvallend: Mathew Ryan ging in het verleden twee keer met de award voor het grootste talent uit Australië aan de haal. Eén keer ging onze gewezen publiekslieveling ook met de hoofdprijs – de ‘PFA Player of the Year’ – aan de haal.

McGree maakte eerder ook al deel uit van de Australische Ploeg van het Jaar. Omdat we onze aanwinst nog niet aan het werk zagen bij de grote jongens, onderstaand nogmaals een interessant voorsmaakje van wat we zoal van hem mogen verwachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws