Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het voetbal was niet altijd even goed, maar dit moment zorgde voor kippenvel op Jan Breydel

Brugse noordtribune (Club Brugge - Standard)

Club Brugge mag zich zeker voor één dag weer leider noemen na een 2-0-zege tegen KV Mechelen. De wedstrijd zelf kon lang niet iedereen evenveel bekoren, maar de supporters van Blauw-Zwart zorgden wel weer voor een hoogtepunt.

Na 25 minuten zetten de bezoekende fans een eerbetoon op voor Robert, een trouwe supporter van KV Mechelen die deze week overleed. Ze haalden een spandoek boven met als opschrift ‘Rust in vrede Robert’ en heften ‘You’ll Never Walk Alone’ aan. Het Club-legioen liet zich vervolgens van zijn beste kant zien door de gezangen voor de overleden fan verder te zetten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws