Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken laat zich van zijn beste kant zien

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Na een moeilijk seizoensbegin waarbij hij meermaals op de bank moest plaatsnemen, zagen we de laatste weken opnieuw de beste Hans Vanaken. Vaak lijkt het erop dat hij de sleutel in handen heeft voor een goed voetballend Club Brugge. En ook naast het veld laat de 25-jarige middenvelder in positieve zin van zich spreken.  

Zo bezocht Vanaken afgelopen zondag de Football Kick-Off in Peer, waar 900 G-voetballers (spelers met een verstandelijke of lichamelijke beperking) dolle pret beleefden. Ze mochten samen met onze spelverdeler op de foto en kregen een handtekening. “Het is fantastisch om zoveel voetbalplezier te zien bij deze jongens”, reageert Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws