Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! De Ideale Wereld maakt Anderlecht-fans belachelijk in ‘Weiler Run’

De Ideale Wereld maakt Anderlecht-fans belachelijk in 'Weiler Run'

René Weiler kon de massale kritiek van de supporters bij Anderlecht niet langer aan en besloot om een punt te zetten achter een naar eigen zeggen ‘ongelijke strijd’. Voer genoeg voor De Ideale Wereld om een ludiek spel te maken over de heisa bij Paars-Wit.

“Laat ons duidelijk zijn, wij betreuren het ontslag van René Weiler als trainer van Anderlecht ten zeerste. Toch denken we dat hij iets te snel heeft opgegeven. Daarom hebben we een game gemaakt zodat je zelf kan checken hoe lang jij het had volgehouden in zijn situatie”, klinkt de uitleg op de officiële website van Canvas.

Wil jij het langer volhouden dan Weiler? Ontwijk dan de ‘marginale Anderlecht-supporters’, de tackelende journalist van HLN en Sven Kums die een basisplaats komt opeisen. Tussendoor neem je maar beter de lof van Herman Van Holsbeeck in ontvangst alsook de broodnodige 3 punten tegen Lokeren. Anders beland je al snel op het trainerskerkhof… KLIK HIER om de hilarische game te spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws