Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Groep Club-fans komt met belangrijke boodschap voor medesupporters: “Geen theaterpubliek”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Vooraleer voetbalseizoen 2017-2018 van start ging, maakte Club Brugge via een officiële mail bekend dat de Oost beneden beschouwd wordt als een sfeervak. “De Oosttribune beneden is één van de plaatsen in het stadion waar de supportersbeleving zeer actief is. Om deze beleving, die de spelers helpt om voorop te gaan in de strijd, ten volle tot uiting te laten komen, zal het neerzitten in deze vakken niet langer afgedwongen worden”, klonk de boodschap aan alle abonneehouders in de Oost beneden. Volgens bepaalde fans heeft echter niet iedereen die boodschap begrepen.

Zo hekelt sfeergroep VAK 313 het feit dat bepaalde supporters klagen over een belemmerd zicht vanwege vlaggen. Ook de Facebook-groep FC Bruges East Side maakt duidelijk dat het hier om een staantribune gaat. “Wij willen geen theaterpubliek in de Oost” klinkt het klaar en duidelijk.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws