Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Frédéric Dupré is geen fan van Brugse basispion: “Een zeer beperkte voetballer”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko gaf tegen KV Mechelen opnieuw het vertrouwen aan dezelfde basisploeg als in de matchen tegen Standard en Moeskroen. Nochtans moesten bepaalde spelers de voorbije weken wel wat kritiek slikken. Ook Frédéric Dupré is geen fan van één bepaalde basispion.

De Gentenaar ziet het absoluut niet zitten in Saulo Decarli. “Hij deed op een gegeven moment een Zidaneke. Of toch een soort Zidaneke. Want hij wilde eigenlijk de bal gewoon wegtrappen, maar trapt hem tegen zijn eigen hiel en krijgt hem dan nog gelukkig mee. Maar dat zijn zaken die mij doen denken: ‘dat is toch geen grote voetballer'”, is Dupré hard bij Play Sports.

“In de opbouw denk ik dat dat nog wel problemen kan opleveren. Hij is zeer beperkt in zijn voetballen en dat is een probleem. Maar dat zal de toekomst uitwijzen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws