Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ferrera haalt zwaar uit in aanloop naar match tegen Club: “KV Mechelen wordt gesaboteerd”

Yannick Ferrera (Club Brugge - KV Mechelen)

KV Mechelen kent met 4 op 18 een zwakke seizoensstart en kon bovendien nog geen enkele match winnen. Anderzijds moest Malinwa zich enkel tegen KRC Genk (1-0) en Antwerp (1-2) gewonnen geven. Yannick Ferrera gaat op zoek naar de oorzaak voor de teleurstellende dertiende plaats in het klassement.

“Jullie gaan nu schrijven dat ik een calimero ben, maar dat is niet zo”, opent Ferrera zijn persconferentie. “We worden keer op keer gesaboteerd door de scheidsrechter. Vorige week werd Rherras uitgesloten omdat de ref de actie ervoor geen fout floot op Croizet. Tegen AA Gent, Waasland-Beveren en Oostende kregen we dan weer geen strafschop. ‘t Is maar KV Mechelen, zeker? Blijkbaar is het dan niet erg.”

“Ik ben altijd heel vriendelijk en sympathiek tegen de scheidsrechters”, vervolgt de coach van KV Mechelen. “Misschien moet ik zoals sommige andere trainers wat meer roepen en schreeuwen tijdens de wedstrijd? Het kan zijn dat het helpt.”

“Ik merk pas na de wedstrijd hoe schandalig bepaalde dingen zijn. Iedereen zegt wel dat alles op het einde van het seizoen in evenwicht is. Ik geloof dat niet. Niemand zegt of doet iets. Tegen Club Brugge zal het wij – en onze supporters – tegen de rest van de wereld zijn. Nogmaals, ik spreek over de dingen die ik zie. De feiten”, besluit Ferrera in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws