Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels verbaasd over transfer Izquierdo: “Zegt veel over hoe er naar België gekeken wordt”

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge deed zoals verwacht deze zomer met Björn Engels en José Izquierdo twee van zijn beste spelers van de hand. Ze trokken naar respectievelijk Olympiakos en Brighton, bestemmingen die voor geen van beiden verwacht werden.

“Ik schrok ook van zijn transfer”, zegt Engels over Izquierdo. “In het kampioenenjaar kon niemand aan Joske tippen. Ik had gedacht dat hij naar een grotere ploeg zou gaan. Maar volgens mij zegt het ook iets over hoe er naar de Belgische competitie wordt gekeken.”

“Op mijn transfer zijn de reacties nu ook dubbel. Akkoord, het is niet de Premier League waar ik ga spelen. Maar wel bij de Griekse kampioen, die zowat elk jaar Champions League speelt en die over fantastische faciliteiten beschikt. Geloof me, ik ben heel blij dat al die zever achter de rug is. Nu kan ik me weer focussen op voetbal.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws