Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels geeft toe: “Zij wilden vorig jaar 15 miljoen euro betalen”

Bjorn Engels juicht

Donderdag kwam eindelijk een einde aan de transfersoap rond Björn Engels. Na een zomer vol speculaties verhuisde de 22-jarige verdediger uiteindelijk naar Olympiakos. Club Brugge ving uiteindelijk tussen de 6 en 7 miljoen euro voor zijn jeugdproduct, plus nog wat bonussen. Dat had een jaar geleden dubbel zoveel kunnen zijn.

In Het Nieuwsblad geeft Engels toe dat Bournemouth een jaar geleden 15 miljoen op tafel wilde leggen. “Inderdaad. Maar dan blesseer ik me aan mijn schouder in die eerste Champions League-wedstrijd tegen Leicester. Na wat mijn beste helft van het seizoen zou blijken. Ik was drie maanden out en kon mij niet meer laten zien. Op dat moment heb ik wel gevloekt dat ik die transfer niet heb gekregen”, klinkt het.

Engels weet ook waarom de prijs zo fel gezakt is. “Ik heb mijn slechtste seizoen ooit achter de rug. Dat heeft een invloed op de prijs. Kijk, als ze je willen, betalen ze. Maar 15 miljoen euro voor mij? Ik ben realistisch genoeg om mezelf naar waarde te schatten. Het punt was dat Club vorig jaar 20 miljoen vroeg. Dat vond ik te veel. Dat is nog nooit betaald voor een verdediger uit de Belgische competitie. Ik ga niet rond de pot draaien dat ik daardoor gefrustreerd was.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws