Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Engels gaat in de clinch met ploegmaat, Proto profiteert’

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

Bjorn Engels is de duurste verdediger uit de geschiedenis van Olympiakos, maar veel plezier beleefde de Griekse recordkampioen nog niet aan onze ex-speler. Engels scoorde weliswaar bij zijn debuut, maar vervolgens gingen zijn prestaties in dalende lijn. In de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Lissabon werd hij op de korrel genomen door de fans en zondagavond pakte de centrale verdediger rood tijdens een hevig opstootje. Maar ook na het ontslag van Besnik Hasi blijft het problemen regenen…

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat in Griekenland het verhaal de ronde doet dat Engels in de kleedkamer in een conflict verzeild is geraakt met doelman Stefanos Kapino. Naar verluidt moest de goalie zelfs door zijn medespelers in bedwang gehouden worden.

De opvolger van Hasi – Takis Lemonis – kon het opstootje maar matig appreciëren en wijst met de vinger naar Kapino. Hij laat het sluitstuk zelfs thuis voor de Champions League-wedstrijd van woensdagavond op bezoek bij Juventus. Silvio Proto profiteert van de rel tussen Engels en Kapino en staat in Turijn tussen de palen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws