Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie spelers van Club mogen zich melden bij nationale beloften

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

Roberto Martinez had vrijdag alweer geen plaats voor een speler van Club Brugge in zijn selectie, ondanks de sterke prestaties van de afgelopen weken. Maar in de wachtkamer blijkt wel voldoende talent te zitten, want drie spelers van Club mogen zich wel melden bij de nationale beloften.

Net als in september mogen Jens Teunckens, Dion Cools en Jordi Vanlerberghe zich bij de U21 van Johan Walem melden. De Jonge Duivels spelen twee wedstrijden in het kader van de kwalificaties voor het EK 2019, op 6 oktober in Leuven tegen Zweden en op 10 oktober in en tegen Cyprus.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws