Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby legt uit waarom hij deze zomer niet wou vertrekken bij Club Brugge

Abdoulay Diaby vingertje

Na een rampzalig seizoen waarin hij geplaagd werd door blessures en geen énkel doelpunt wist te maken, is Abdoulay Diaby de voorbije maanden weer aan de oppervlakte gekomen. De Malinees krijgt geregeld zijn kans van Ivan Leko en zit aan twee goals in de competitie. Nochtans werd hij deze zomer regelmatig gelinkt aan een vertrek.

In een interview met La Dernière Heure legt Diaby uit waarom het niet tot een transfer kwam. “Mijn Brugs verhaal is nog niet af. Ik heb hier nog iets af te maken. Ik heb vluchtig aan een transfer gedacht, maar ik had geen zin om te vertrekken na een seizoen waarin ik bijna niets heb laten zien. Of ik in februari nog bij Club zal spelen? Ik denk het wel”, laat hij optekenen.

Diaby maakt ook een balans op van zijn periode bij Club. “Mijn eerste seizoen was uitstekend. Ik was belangrijk in de beker, tot aan de finale. Ik scoorde twee keer in de kwartfinale en twee keer in de halve finale. We zijn kampioen geworden en ik was topschutter van Club. Ik heb ook veel assists gegeven. Het tweede seizoen was moeilijk. Ik heb lang gesukkeld met een pubalgie. Aan dit seizoen ben ik met veel goesting begonnen. Ik denk dat ik tot nu toe gedaan heb wat er van me verwacht wordt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws