Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze coach zit zondag op de bank bij AA Gent voor de topper tegen Club Brugge’

Jan Breydelstadion

AA Gent en Hein Vanhaezebrouck namen woensdagmiddag officieel afscheid van elkaar. En terwijl de trainer die de Buffalo’s hun eerste landstitel schonk in 115 jaar snel op weg lijkt naar het Astridpark, willen Ivan De Witte en Michel Louwagie vooral niét over één nacht ijs gaan… 

Volgens Het Laatste Nieuws zal AA Gent van de interlandbreak gebruikmaken om op zoek te gaan naar een geschikte trainer. “Voor de match van zondag op het veld van Club Brugge hoeft die niet verwacht te worden. AA Gent ziet in België geen echte alternatieven en zoekt zijn nieuwe coach wellicht in het buitenland, maar concrete pistes zijn er vooralsnog niet. De interlandbreak van volgende week biedt de tijd om rustig de goeie keuze te maken, in de wetenschap dat de opvolger van Hein Vanhaezebrouck in de Ghelamco Arena sowieso een zware erfenis te torsen krijgt”, klinkt het.

Het Belang van Limburg verwacht eveneens nog geen nieuwe coach tegen zondag en weet welke trainer de Slag om Vlaanderen voor zijn rekening zal nemen. “De topper van zondag op Club Brugge wordt geleid door assistent Peter Balette. Samen met Bernd Thijs, doelmannentrainer Franky Vandendriessche en physical coach Stijn Matthys blijft hij voorlopig op post.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws