Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Denk je dat Club Brugge mijn droomtransfer was?”

José Izquierdo teleurgesteld (Club Brugge - AZ)

Deze zomer kreeg José Izquierdo eindelijk de transfer waar hij van droomde en verkaste hij naar de Premier League. De Gouden Schoen tekende een contract bij promovendus Brighton & Hove Albion. Niet meteen een idyllische bestemming, maar de Colombiaan maalt er niet om.

“Neen, dit is niet mijn droomtransfer. Maar denk je dat Club Brugge mijn droomtransfer was?”, is Izquierdo eerlijk in Het Laatste Nieuws. “De droom was om in de Premier League te spelen en bij Brighton krijg ik nu de kans.”

“Ze hebben me uitgelegd wat ze met mij van plan waren. Ze volgden me ook al langer, het is niet dat ze me zomaar uit het niets kochten. Dat beviel me wel. Met alle respect, want ik wil niemand beledigen, maar het is toch helemaal iets anders als je tegen Moeskroen moet spelen of tegen Arsenal. Natuurlijk ga ik hier niet voor de prijzen spelen zoals bij Club, maar ik vind dat de Premier League dat ruim compenseert.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws