Degryse ergerde zich in Moeskroen enorm aan deze 2 spelers van Club Brugge

Marc Degryse (analist)

Club Brugge liep zaterdagavond tegen zijn eerste competitienederlaag van het seizoen aan. Op bezoek bij Moeskroen werd het 2-1 voor de ploeg van Mircea Rednic. Analist Marc Degryse stoorde zich aan de match van enkele Club-spelers.

“Ik kan me enorm ergeren aan spelers zoals Wesley en Diaby, die zo vaak buitenspel lopen”, aldus Degryse bij Play Sports. “Het kan een keer gebeuren dat je offside staat, maar die jongens kijken in drie of vier gevallen niet eens naar de verdediging van de tegenstander. Dat is een kwestie van feeling.”

De analist was het ook niet helemaal eens met Ivan Leko, die zijn ploeg wel degelijk goed vond. “Volgens mij wil hij de zaken beter voorstellen dan ze werkelijk zijn. Het liep stroef en het spel was pover. Bovendien deden Leko zijn spelers ook veel fout. Tja, dan gebeurt het wel eens dat je verliest van een ploeg die het goed doet”, besloot Degryse.

Laaste nieuws

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen