Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse begrijpt helemaal niets van tactische keuze Leko: “Samen met Dennis de beste man bij Club”

Boskamp - Degryse - Coninx

Club Brugge maakte afgelopen weekend een slechte beurt op bezoek bij Moeskroen, maar heeft wel nog altijd 15 op 18. Marc Degryse kon zich echter niet vinden in de wissels van Ivan Leko op Le Canonnier.

“De late inbreng van Refaelov was voor mij onbegrijpelijk”, oordeelt de analist in Extra Time. “Ik vond hem in het begin van het seizoen samen met Dennis de beste man bij Club. En nu komt hij ineens acht minuten voor tijd in, terwijl Vlietinck – een jonge jongen (20, nvdr) die nog alles te bewijzen heeft – een halfuur mocht invallen.”

Het valt Degryse op dat de Brugse coach nog altijd zoekende is. “Leko verandert heel veel. Vanaken is nu ineens belangrijk, terwijl hij in het begin van de competitie bankzitter was. Dat Leko Vanaken en Refaelov niet samen durft op te stellen? Vreemd, want ze zijn kampioen geworden met hun twee in een belangrijke rol in de Play-Offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws