Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Sporting Charleroi en Club Brugge

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

Club Brugge wil zondagavond Sporting Charleroi zijn eerste nederlaag van het seizoen aansmeren. Trainers Ivan Leko en Felice Mazzu sturen onderstaande 11 namen het veld op voor de topper van de achtste speeldag.

Leko kan op een uitverkocht Mambourg nog altijd niet rekenen op Benoît Poulain. De 30-jarige Fransman kon al enkele groepstrainingen succesvol afwerken, maar Club wil absoluut geen risico nemen met de centrale verdediger. Voorts passeert onze coach Ludovic Butelle, Helibelton Palacios, Erhan Masovic, Ahmed Touba, Riley McGree, Jordi Vanlerberghe en Thibault Vlietinck.

Kapitein Ruud Vormer is op dit moment de assist-koning in de Jupiler Pro League en speelt om die reden met een speciaal opschrift op de achterkant van zijn gele shirt. Opvallend: Mazzu hing in de kleedkamer van de Zebra’s een interview van Leko op met als titel: “Nous sommes déja la meilleure équipe de Belgique” (zie foto onderaan). Tot slot is er een videoref aanwezig om scheidsrechter Luc Wouters te assisteren tijdens Charleroi – Club Brugge.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Dennis en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Mera, Clasie, Diaby, Refaelov en Vossen

Op de tribune: Teunckens en De Bock

Opstelling Sporting Charleroi

Penneteau – Marinos, Martos, Dessoleil, Nurio – Diandy, Baby, Lukebakio, Ilaimaharitra – Rezaei en Pollet

Bankzitters: Mandanda, Zajkov, Tainmont, Benavente, Hendrickx, Fall en Bedia

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws