Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Roeselare en Club Brugge

Guillaume Hubert (Club Brugge)

Na het ontslag van trainer Arnauld Mercier pakte Roeselare afgelopen zondag de drie punten tegen Cercle Brugge. In een uitverkocht Schiervelde wil de nummer twee uit 1B dat kunstje vanavond herhalen tegen grote broer Club Brugge. Ivan Leko & co zullen dat echter niet zomaar laten gebeuren, want de Beker van België is zonder Europees voetbal meer dan ooit een hoofddoel bij Blauw-Zwart.

Ivan Leko kan tegen Roeselare niet rekenen op de licht geblesseerde Abdoulay Diaby. Benoît Poulain en Jordi Vanlerberghe zijn hersteld van hun blessure, maar voor hun komt de wedstrijd nog te vroeg. Laurens De Bock is dan weer geelgeschorst nadat hij vorig seizoen geboekt werd op bezoek bij Eupen.

De meest verrassende naam in de Brugse basiself is die van Guillaume Hubert, omdat Ethan Horvath ziek is. Voorts neemt Emmanuel Dennis de plaats in van de geblesseerde Diaby. Voor het overige geen veranderingen ten opzichte van de ploeg die KV Mechelen met 2-0 versloeg. Van onze huurlingen staat Laurent Lemoine in de basis bij de thuisploeg, terwijl Fran Brodic op de bank zit.

Opgelet: de wedstrijd wordt niét uitgezonden op televisie, aangezien rechtenhouder Telenet voor Westerlo – Anderlecht kiest. Roeselare – Club zal samen met alle andere bekerwedstrijden wel op Radio 1 te volgen zijn met commentaar van Tom Boudeweel.

Opstelling Club Brugge

Hubert – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Dennis en Wesley

Bankzitters: Teunckens, Simons, Mera, Palacios, Clasie, Refaelov en Vossen

Opstelling Roeselare

Biebauw – Grisez, Zolotic, Lemoine, Damman – Weser, Brouwers, Dufour, Van Acker, Lecomte – Samyn

Bankzitters: De Winter, Schmisser, Seoudi, Monteyne, Brodic, Gravenberch en Cornet

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws