Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Moeskroen en Club Brugge

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge wil zijn perfecte rapport in de Jupiler Pro League zo lang mogelijk volhouden. Zaterdagavond om 18 uur belooft het echter niet eenvoudig te worden om de drie punten te pakken op Le Canonnier. De ploeg van Mircea Rednic is met 10 op 15 prima aan het seizoen begonnen en legde daarbij behoorlijk goed voetbal op de mat.

Ivan Leko kan tegen Moeskroen niet rekenen op geblesseerden Vossen, Poulain, Hubert, Dennis en Mera. Andere jongens als Butelle, Masovic, McGree en Vanlerberghe werden dan weer gepasseerd. Zomeraanwinst Clasie is nog niet fit genoeg om te starten en zit bijgevolg op de bank. Onze coach kiest tegen de Henegouwers opnieuw voor een 3-5-2 formatie.

Zoals algemeen verwacht werd, is er bij Moeskroen overigens geen spoor van Club-huurling Rotariu. Als REM de 22-jarige flankaanvaller toch wilde opstellen tegen zijn moederclub, stond daar een financiële compensatie van 4000.000 euro tegenover.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Decarli, Mechele – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Teunckens, Simons, Palacios, De Bock, Clasie, Refaelov en Vlietinck

Opstelling Moeskroen

Bailly – Huyghebaert, Diedhiou, Mézague, Vojvoda – Mohamed, Govea, Olinga, Amallah – Bolingi en Awoniyi

Bankzitters: Mbombo, Lomalisa, Boya, Palic, Nkaka, Godeau en Butez

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws