Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en KV Mechelen

Vormer - Cools (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge wil vrijdagavond zijn eerste uitschuiver van het seizoen op bezoek bij Moeskroen uitwissen met een driepunter in eigen huis tegen KV Mechelen. Ivan Leko en Yannick Ferrera sturen onderstaande manschappen tussen de lijnen. 

Leko kan tegen Malinwa niet rekenen op geblesseerden Poulain en Vanlerberghe. Butelle, Palacios, Vlietinck, Touba, Masovic en McGree werden dan weer gepasseerd. Onze coach geeft vandaag het vertrouwen aan dezelfde 11 namen die op Le Canonnier onderuit gingen met 2-1.

Ferrera mist op zijn beurt Rherras, Kolovos, Kawaya, El Messaoudi, Van Cleemput en Jubitana. KV Mechelen kon dit seizoen nog geen enkele match winnen en miste dan ook zijn start met 4 op 18. Al konden enkel KRC Genk (1-0) en Antwerp (1-2) hun match tegen De Kakkers winnend afsluiten.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Mechele, Decarli – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, De Bock, Clasie, Dennis, Refaelov en Vossen

Opstelling KV Mechelen

Coosemans, Vitas, Cocalic, Cobbaut, Filipovic, Matthys, Schoofs, Rits, Ganvoula, Claes en Croizet

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws