Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom mogen de Rode Duivels zich op de borst kloppen met een speler als Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

Sinds zijn overstap van Club Brugge naar Paris Saint-Germain is Thomas Meunier een nóg betere speler geworden. De rechtsachter die eerder in zijn carrière aanvallend werd uitgespeeld, plukt daar vandaag de vruchten van. En zo zou hij wel eens een erg belangrijke schakel op het WK kunnen worden. 

Tegen Gibraltar blonk Meunier uit met 3 goals en 4 assists en ondanks een mindere partij tegen Griekenland was de rechtsback ook zondagavond goed voor de beslissende pass bij de winning goal van Romelu Lukaku. Het Nieuwsblad maakt de vergelijking met de ploeg van tijdens het EK een jaar geleden.

“De ontluiking van Meunier, ­die begon op het EK, is een pluspunt. Het eeuwige probleem op de rechterflank werd in één klap opgelost. De verdediger/middenvelder van PSG, die we niet willen afrekenen op zijn zwakke wedstrijd van zondag, vormt een sterk duo met Mertens die gisteren wel op links werd geposteerd”, klinkt het.

“Op die linkerkant is het probleem, dat op rechts werd opgelost, er nog steeds. De laatste goede interland van ­Carrasco dateert alweer van een tijdje geleden. Defensief is het niet genoeg, ­getuige het Griekse doelpunt waarbij hij te laat kwam. Zijn sterkte ligt op ­offensief vlak, maar daar brengt hij al enkele interlands te ­weinig”, besluit de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws