Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club toch nog bedreigd? “Misschien kennen ze ook een moeilijke periode”

Vormer en Mechele (Club Brugge - Standard)

Na zeven speeldagen staat Club Brugge aan de leiding in de Jupiler Pro League met een knappe 18 op 21. Daarmee doet het ruimschoots beter dan de traditionele titelconcurrenten. Anderlecht volgt al op negen punten, Genk op tien punten en AA Gent staat zelfs al twaalf punten achter.

Voorzitter Ivan De Witte heeft de landstitel dan ook wijselijk al opgegeven, maar Lovre Kalinic koestert wel nog hoop. “Waarom niet? Misschien is het verschil nu te groot, maar misschien kent Club Brugge ook een moeilijke periode”, hoopt de doelman van de Buffalo’s in Het Nieuwsblad.

“Zeker hier in België is alles mogelijk. Of dacht je dat ik aan Play-off 2 denk? Ik wil hier kampioen worden. Het is geleden van 2013 dat ik een prijs gewonnen heb: een beker in Kroatië. Ik wil vechten voor iets, niet gewoon meedraaien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws