Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-huurling reageert geprikkeld op uitleenbeurt: “Leko had me blijkbaar niet nodig”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Door een teveel aan spelersmateriaal stalde Club Brugge ook afgelopen zomer een resem huurlingen in de Jupiler Pro League. De uitleenbeurt van Jérémy Perbet was echter de meest opmerkelijke. De 32-jarige Fransman was een maand eerder immers pas neergestreken op Jan Breydel. 

Perbet kan zich zaterdagavond al meteen in de harten van de Kortrijk-fans voetballen, wanneer De Kerels voor de moeilijke verplaatsing naar Zulte Waregem staan. Al is de kans klein dat de Brugse huurling mag starten in het Regenboogstadion. “Ik ben nog maar pas in Kortrijk”, beseft Perbet in Het Laatste Nieuws. “Het vraagt wat tijd om je aan de tactiek aan te passen, dat weet ik. Maar uiteraard ben ik fysiek in orde.”

KVK is al de dertiende club van Perbet, maar zijn passage bij Club was wel érg kort. Enkel thuis tegen Istanbul Başakşehir mocht de ervaren spits opdraven. “Je hangt altijd af van de trainer. Hij had me blijkbaar niet nodig. Intussen ben ik tien dagen bij Kortrijk en voel ik me hier al helemaal thuis.”

Donderdag kwam er overigens ook opvallend nieuws naast het veld binnen over Perbet. Zo gaat onze uitgeleende aanvaller aan de slag bij Eleven Sports. “Trainer wil ik niet worden, maar ik wil wel in het voetbal blijven. Ik word vanaf nu analist bij tv-zender Eleven Sports en ik hoop die job ook na mijn voetbalcarrière te kunnen blijven doen”, bevestigt de Fransman.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws