Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans krijgen slecht nieuws over bekermatch tegen Roeselare

Club-fans fuck you

Vooraleer de topper tegen Charleroi op het programma staat, is er woensdagavond eerst nog het bekertreffen op bezoek bij Roeselare. Om 20.30 uur worden de achtste finales van de Croky Cup afgewerkt op Schiervelde. 

Club-fans die verwacht hadden dat de West-Vlaamse derby live zou uitgezonden worden op televisie, blijven op hun honger zitten. Rechtenhouder Telenet zal immers Westerlo – Anderlecht uitzenden op PlaySports.

Eerder dit seizoen was er ook al geen zender die geld wilde neertellen voor de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao of de heenmatch tegen Başakşehir. Roeselare – Club Brugge zal wel (samen met alle andere bekerwedstrijden van woensdagavond) live gevolgd worden op Radio 1. Na afloop kan je vanzelfsprekend ook een verslag van de match lezen op BlauwZwartFans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws