Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans genieten vooral van 1 man tegen KV Mechelen: “Hij is nu al onmisbaar”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft zijn eerste puntenverlies van het seizoen op bezoek bij Moeskroen doorgespoeld met een driepunter tegen KV Mechelen. Blauw-Zwart was heer en meester tegen Malinwa, maar sprankelend was het voetbal zeker niet. Op de 2-0 zege viel echter niets af te dingen.

Club schoot het best uit de startblokken en werd daar al na 8 minuten voetballen voor beloond. Na een knappe actie via Decarli en Vormer kwam het leer voor de voeten van Wesley, die niet twijfelde en de 1-0 voor zijn rekening nam. Blauw-Zwart controleerde de eerste helft en mocht op het halfuur bijna opnieuw juichen. De kopbal van Mechele trof echter de binnenkant van de paal.

Aan de overkant had Horvath weinig werk en wanneer KV Mechelen dan eens een goeie counterkans kreeg, ging Ganvoula onbegrijpelijk zijn eigen kans. Een goeie knal van Schoofs werd dan weer knap gepareerd door de Brugse goalie. Even later werd een goal van Diaby nog afgekeurd vanwege een duwfout, maar net voor het rustsignaal was het dan toch nog raak. Cools nam een afvallende bal op de volley, die nog afweek op een Mechels been. Coosemans was kansloos, maar moest de 2-0 uit zijn net vissen.

Clean sheet

Na de pauze was er door de vele slordigheden heel wat minder animo. Blauw-Zwart had nog wel wat kansjes, maar slaagde er niet meer in om de score verder uit te diepen. Goed voetbal bleef uit bij de thuisploeg en KV Mechelen rook zijn kans. Invaller Pedersen was er nog dichtbij, maar Horvath hield zijn netten schoon.

De Brugse aanhang genoot vooral van de eerste helft, waarin Marvelous Nakamba fenomenaal acteerde. De Zimbabwaan liet meermaals zien waarom net hij vorig seizoen bij Vitesse de titel van beste ‘balafpakker’ uit de Eredivisie op zijn naam mocht schrijven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws