Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt officieel bod binnen voor Refaelov’

Lior Refaelov (Club Brugge - Standard)

Club Brugge kan ook na de transferdeadline nog een belangrijke pion verliezen. Lior Refaelov wordt immers nadrukkelijk gelinkt aan Israël, waar de transfermarkt nog open is. Intussen zou er ook een officieel bod binnengekomen zijn op Jan Breydel.

Volgens het lokale Walla heeft Maccabi Tel Aviv zijn concrete interesse kenbaar gemaakt via een eerste bod. Naar verluidt ging het wel slechts om 500.000 euro, terwijl Club minstens 1,5 miljoen euro voor zijn middenvelder wil vangen. Het bod werd dan ook meteen van tafel geveegd.

Bij Maccabi Tel Aviv beraden ze zich nu over een eventueel nieuw bod. De club heeft tot en met dinsdagavond 19 uur om Rafa alsnog naar zijn thuisland te halen, daarna sluit immers de transfermarkt in Israël. Het is echter nog maar de vraag of Refaelov en zijn gezin op privévlak al klaar zijn om Brugge te verlaten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws