Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt nieuwe opsteker in stadiondossier

Vierende Club-mascotte

Vorige week vrijdag gaf de Vlaamse regering groen licht voor voor het nieuwe stadion van Club Brugge aan de Blankenbergse Steenweg. Toch kunnen er nog heel wat instanties voor de nodige vertragingen zorgen. Het OCMW van Brugge heeft wat dat betreft goed nieuws voor Blauw-Zwart, aangezien ze het stadion niét willen dwarsbomen.

“Het OCMW is de grootste eigenaar van gronden op de site waar het voetbalstadion moet komen en is vragende partij om die gronden te verkopen”, weet de redactie van Focus-WTV. “In totaal beschikt het OCMW over 14,5 hectare gronden op de site. De verkoop is noodzakelijk om de bouw van een nieuw woon-zorgcentrum in Sint-Pieters te kunnen financieren.”

“Ook vindt het OCMW de komst van het stadion en de bijhorende bedrijventerreinen van groot belang voor de Brugse regio. Toch zijn nog niet alle problemen van de baan: ook topondernemers als Paul Gheysens en Joris Ide beschikken over gronden op de site. Het is nog maar de vraag of zij ook bereid zijn om hun eigendommen te verkopen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws