Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt 2 keer goed nieuws voor topper tegen Charleroi

Club-mascotte viert overwinning

Club Brugge en Charleroi hebben deze week allebei vertrouwen getankt in aanloop naar de topper van de achtste speeldag. Blauw-Zwart won met 1-5 op bezoek bij KSV Roeselare, terwijl de Zebra’s amateurclub La Louvière Centre met een 4-0 pandoering huiswaarts stuurden. Het belooft zondagavond dan ook een interessante partij te worden op Mambourg.

Het ziet ernaar uit dat Ivan Leko tegen eerste achtervolger Charleroi over heel wat aanvallende weelde zal beschikken. Nadat eerder Emmanuel Dennis en Jelle Vossen al terugkeerden uit blessure is nu ook Abdoulay Diaby aan de beterhand.

De 26-jarige Malinees moest de bekermatch tegen Roeselare nog noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan, maar werkte donderdag probleemloos een oefensessie af met de invallers die geen speelminuten kregen op Schiervelde. Volgens Het Laatste Nieuws kan Diaby zondag dan ook opnieuw in actie komen.

En er is nog meer goed nieuws voor Club Brugge. Zo mag Benoît Poulain zich opmaken voor zijn eerste selectie van het seizoen. De 30-jarige Fransman blesseerde zich tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao en stond vervolgens langer dan verwacht aan de kant. Poulain is de ideale speler voor een driemansdefensie, maar het is nog afwachten of Leko hem zondag al laat opdraven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws