Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met officiële blessure-update over Diaby

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Standard)

Abdoulay Diaby vertoefde de voorbije dagen bij de nationale ploeg van Mali op zoek naar een sprankeltje hoop voor het WK, maar de Malinezen slaagden niet in hun opzet. In een dubbele confrontatie met Marokko werd er op verplaatsing met 6-0 verloren en in eigen huis kwamen ze niet verder dan een scoreloos gelijkspel.

Diaby speelde tijdens de 6-0 pandoering ruim een uur mee, maar voor de thuismatch tegen Marokko moest hij verstek laten gaan vanwege een blessure aan de adductoren. Erg vervelend want vorig seizoen was de 26-jarige aanvaller lang out met een gelijkaardige kwetsuur.

De Club-fans wachtten dan ook bang af, maar intussen is er hoopvol nieuws. Volgens onze officiële website is Diaby immers slechts “licht geblesseerd” en zou het dus allemaal wel meevallen. Al is het nog maar de vraag of hij de competitiematch van komende zaterdag tegen Moeskroen haalt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws