Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse bekeropponent neemt drastische beslissing

Club Brugge mascotte

Door de onvoorzien vroege Europese uitschakeling is de Beker van België dit seizoen extra belangrijk voor Club Brugge. Binnen exact een week neemt Blauw-Zwart het op tegen KSV Roeselare, waar er met Fran Brodic en Laurent Lemoine twee Brugse huurlingen vertoeven.

Vorig seizoen stond Roeselare op een zucht van de promotie, maar uiteindelijk ging Antwerp met het felbegeerde ticket naar 1A aan de haal. Ook dit seizoen steken ze op Schiervelde hun ambitie niet onder stoelen of banken. Enkel het hoogst haalbare is goed genoeg en dat mocht trainer Arnauld Mercier aan den lijve ondervinden.

Na een 6 op 6 tegen Tubeke en Oud-Heverlee Leuven kreeg Roeselare twee keer een zware 4-0 om de oren tegen Beerschot Wilrijk en Union. Hét signaal voor het bestuur om Mercier de laan uit te sturen. Volgens Het Nieuwsblad nemen assistenten Tom Colpaert, Virgil De Windt en Joost Desender voorlopig over.

Voor iedereen die nog tickets wil bemachtigen voor het duel in de 1/8ste finales van de Croky Cup tegen onze streekgenoot: “Na de voorrang voor de Supportersfederatie verkoopt Club nog enkele honderden tickets aan het loket. Vanaf vrijdag 15 september (vanaf 19u tot na de wedstrijd) zullen de tickets verkocht worden aan €10 en enkel op vertoon van een CLUB 1891 Membership Card, met een maximum van 1 ticket per Membership”, klinkt het op onze officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws