Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanhang kan op beide oren slapen: “MPH maakte deze belofte aan Club Brugge”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Michel Preud’homme nam deze zomer na bijna vier succesvolle jaren afscheid van Club Brugge. Sindsdien geniet de trainer van een welverdiende rustperiode, die hij vooral in zijn villa in Bordeaux doorbracht. Maar de voorbije weken viel zijn naam alweer bij enkele clubs.

Zo zou AA Gent al bij Preud’homme geïnformeerd hebben voor het geval Hein Vanhaezebrouck ontslagen wordt en werd zijn naam ook her en der naar voor geschoven als mogelijke opvolger van René Weiler, die begin deze week vertrok bij Anderlecht. Maar de fans van Club hoeven niet te vrezen dat ze hun geliefde ex-coach bij een rivaal zullen zien.

“Michel Preud’homme is vrij, maar die zal het niet worden omdat hij aan Club Brugge beloofd heeft dat hij het jaar nadien niet meteen bij een Belgische club zou tekenen”, weet Gilles De Bilde immers bij VTM Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws