Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brodic biedt zijn excuses aan bij Club Brugge: “Een verkeerde zet”

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic had dit seizoen opnieuw geen uitzicht op speelminuten bij de A-kern en dus werd de 20-jarige Kroatische aanvaller op huurbasis bij Roeselare gestald. Vlak nadat die deal beklonken werd, verscheen er een opvallende post op de Facebook-pagina van de jonge goalgetter waarin hij een sneer naar Club uitdeelde.

“Duizenden reacties, e-mails en brieven in combinatie met mijn 40 goals waren blijkbaar niet genoeg voor een plaats in de eerste ploeg. Iedereen die zich afvraagt hoe dat komt… Ik moet zeggen dat ik daar nooit een deftig antwoord op heb gekregen”, stond daarin onder meer. Maar die woorden blijken niet van Brodic zelf te komen.

“Mijn vader postte dat”, zegt Brodic immers in Het Nieuwsblad. “Hij beheert mijn Facebook-pagina grotendeels. Een verkeerde zet. Ik heb er met hem over gesproken. Maar hij is mijn vader, hij wil het beste voor me. Hij was boos dat ik niet de kans kreeg die iedereen verwachtte.” De bewuste post is intussen ook verwijderd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws