Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp scherp voor transferbeleid Club: “Dat wist je toch op voorhand?”

Johan Boskamp (analist)

De transferperiode is voorbij en dus wordt op veel plaatsen de balans opgemaakt van de zomer. Over de mercato van Club Brugge valt ook heel wat te zeggen, maar niet iedereen is even positief over de transfers van Blauw-Zwart.

Johan Boskamp is geen fan van het hele systeem. “Het is toch een lachertje wat er op transfervlak nog allemaal gebeurd is? Ze moeten die transferperiode twee weken openen in de zomer en in januari de heleboel sluiten. De huidige situatie is hopeloos. De kapitaalkrachtige clubs die slecht hebben ingekocht, kunnen in januari een nieuw elftal kopen”, haalt hij uit in Het Belang van Limburg.

Voor één bepaalde transfer van Club is hij extra scherp. “Het perfecte voorbeeld van het huidige systeem is dat gedoe rond Jérémy Perbet. Club Brugge haalt hem omdat twee andere jongens geblesseerd zijn, maar nu ze fit zijn, is hij alweer vertrokken naar Kortrijk. Wat is dat zeg? Dat Diaby en Wesley zouden genezen, wist je toch op voorhand?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws