Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Borkelmans looft Club-speler: “Dit moet het jaar van de bevestiging worden”

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

In vergelijking met het begin van het seizoen is er al één en ander veranderd bij Club Brugge. Een aantal spelers die aanvankelijk niet eens de selectie van Ivan Leko haalden, hebben zich de voorbije weken opgeworpen tot basispionnen. Zo wist op de rechtsachter Dion Cools zijn plaats te heroveren.

Vital Borkelmans zag het graag gebeuren. “Ik volg Dion Cools al een tijdje. Die jongen ligt mij erg na aan het hart. Zowel op rechts als op links vind ik hem heel goed. Dion is gedreven, maar hij moest nog leren af en toe met de voetjes op de grond te blijven”, vertelt Brommerke in Het Nieuwsblad.

“Hij had een bepaalde attitude, maar die is nu weg. Chapeau hoe hij is teruggekomen en hoe hij nu zijn plaats in de basis heeft. Dit jaar moet eigenlijk het jaar van de bevestiging worden bij Club Brugge. Op zijn leeftijd (21, nvdr.), met zijn kwaliteiten moest hij er eigenlijk al zijn. Elke week constant presteren en niet beginnen zweven is zijn uitdaging.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws