Blue Army komt met heuglijk nieuws voor clash tegen AA Gent

Club-fans met Blue Army vlag

Eerst staan de bekermatch op bezoek bij Roeselare en de topper bij Charleroi nog op het programma, maar de eerstvolgende thuismatch ontvangen we in ons eigen Jan Breydelstadion AA Gent. Blue Army zal van deze Slag om Vlaanderen iets extra speciaals maken. 

De meest bekende supportersvereniging van Club Brugge heeft vandaag bekendgemaakt dat er voortaan elk seizoen een speciale Blue Army Day zal georganiseerd worden. In jaargang 2017-2018 vindt deze plaats op zondag 1 oktober tegen AA Gent.

Wat mag je zoal verwachten van deze speciale wedstrijd? Eerst en vooral pakt Blue Army uit met een sfeeractie. Daarnaast staan er tal van andere activiteiten op het programma. Zo wordt er een cantus georganiseerd en krijgt elke aanwezige een songbook.

Een DJ-set brengt je in de juiste mood en ex-Blue Army-peter Vital Borkelmans neemt de aftrap voor zijn rekening. Ben jij erbij? Zet je dan alvast even op aanwezig op het Facebook evenement. Op zoek naar meer info? Kom hier meer te weten over de werking van Blue Army of word meteen lid!

PS: onderstaande affiche mag gerust gedeeld worden op sociale media 🙂

Blue Army Day Club Brugge - AA Gent

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

“Dat ik efficiënt kan doorwerken, bezorgt me een pak energie”

Het is van moeten. Blijf in uw kot. En dat geldt ook voor een ondernemer als Bart Verhaeghe. "Zoals...

Hoe Philippe Clement werkt tijdens de lockdown

Philippe Clement nam zondagavond de tijd om te antwoorden op vragen van de fans. Ook voor Clement is de...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.

Hoe gaat Club Brugge om met de lockdown?

Woensdag betekent Sport/Voetbalmagazine en ondanks het feit dat de competitie al een tijdje stilligt, blijven die lustig doorgaan. Zo ook over hoe...