Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bjorn Engels from hero to zero in nog geen 3 dagen tijd: “Beschamend”

Bjorn Engels (Club Brugge - Sint-Truiden)

In de voetbalwereld kan het snel verkeren. Bjorn Engels debuteerde afgelopen zaterdag nog met een sterke prestatie en kopbalgoal tegen Xanthi, maar dinsdagavond in de Champions League tegen Sporting Lissabon zag onze ex-speler sterretjes. 

Na nauwelijks 13 minuten voetballen keek Olympiakos al tegen een dubbele achterstand aan. Even voor de rust werd het 0-3 en die score was niet eens overdreven. In het absolute slot van de match milderde invaller Felipe Pardo met twee goals nog tot 2-3, maar de fans van de Griekse recordkampioen onthielden vooral de povere partij van hun ploeg en meer specifiek hun verdediging.

Zo moest onder meer Engels het serieus ontgelden op sociale media. Terwijl hij drie dagen voordien nog opgehemeld werd door de fans van zijn nieuwe werkgever, klonken de commentaren na de verloren match op het kampioenenbal helemaal anders: “Jij draait trager dan een boot man”, “Speel beter aub. Je was verschrikkelijk: traag en veel foute beslissingen”, “Heel slecht” en “8 miljoen en niet eens een tackle, onzichtbaar in de hele wedstrijd. Beschamend”, aldus enkele reacties op Instagram (waarvan er enkele intussen verwijderd werden). Al zijn er ook enkele Griekse supporters die Engels een hart onder de riem steken.

Not the result we hoped for. Let’s keep our heads up and focus on Saturday! 🔴⚪️ #Olympiacos #UCL

Een bericht gedeeld door Bjorn Engels #40 – E.M. ❤️👶🏻 (@b.engels4) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws