Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp klopt zich op de borst: “Club Brugge en Anderlecht kunnen dat niet”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Antwerp maakte dit seizoen zijn comeback in de Jupiler Pro League na dertien jaar afwezigheid. Het stamnummer 1 maakte meteen indruk en staat na acht speeldagen op een knappe zesde plaats. Ook met hun fanatieke aanhang blijkt de Great Old een aanwinst voor eerste klasse te zijn.

Bij Antwerp zijn ze dan ook trots op hun supporterslegioen. Dat blijkt nogmaals uit de teaser voor de film Take Us Home, over het veroveren van de titel in tweede klasse vorig seizoen. Daarin doet sterke man Patrick Decuyper een straffe uitspraak.

“Buiten Standard kan er geen enkele club dertien jaar in tweede klasse overleven”, stelt hij. “Op deze manier, dat het stadion volledig volloopt… Er is geen enkele club die dat kan, Anderlecht niet, Club Brugge niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws