Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Antwerp heeft definitieve beslissing genomen over Vargas’

Ronald Vargas

Ronald Vargas speelde van 2008 tot 2011 voor Club Brugge en trok daarna voor zo’n 2,5 miljoen euro naar aartsrivaal Anderlecht. Maar de Venezolaan flopte, zij het voornamelijk door blessureleed, in het Astridpark. Via een omweg bij het Turkse Balıkesirspor belandde de middenvelder uiteindelijk bij AEK Athene. Daar was hij einde contract en dus transfervrij, waarna hij naar de Bosuil trok.

Vargas staat momenteel een week aan de kant door fysieke hinder, maar trainde de voorbije maand gewoon mee bij Antwerp. Desondanks is de ex-Bruggeling er niet in geslaagd om trainer László Bölöni & co te overtuigen voor een contract.

De coach van The Great Old is van mening dat de promovendus genoeg alternatieven heeft op de positie van Vargas. Zo vervult Hairemans de rol van nummer 10 tot dusver met verve.

“We hebben lang getwijfeld, maar intussen zijn er enkele jongens bij gekomen. Nunez kan op die positie aan de slag en ook Randriambololona heeft dat in zich. Ik denk dat dat er genoeg zijn”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Vargas moet dus hopen dat een andere club wél iets in hem ziet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws