Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-supporters in ‘Spitsbroers’ zorgen voor ophef: “Marginalen”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Vorige week ging het tweede seizoen van Spitsbroers – een verhaal van twee broers die het proberen te maken als profvoetballer – van start op VTM. Hoewel het hier vanzelfsprekend om een fictieve reeks gaat, zijn er ook de nodige parallellen met de echte voetbalwereld. Zo duiken er wel eens bekende namen op als Wesley Sonck, Jelle Vossen en Ivan Santini. 

Tijdens de eerste aflevering was het Roel Thévenage – het personage van Louis Talpe – dat stof deed opwaaien met de uitspraak: “Wat moet ik doen? Afzakken naar f*cking KV Mechelen?”. De fans van Malinwa konden namelijk allesbehalve lachen met dat citaat.

In de tweede aflevering speelden de fans van Anderlecht een negatieve hoofdrol in de serie, tot groot jolijt van heel wat Twitterende voetbalfans. Een bloemlezing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws