Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-aanvaller belandde ei zo na op Jan Breydel: “Ja, er is onderhandeld met Club Brugge”

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

Ivan Leko heeft op dit moment heel wat luxe in offensief opzicht. Met Emmanuel Dennis, Wesley Moraes, Jelle Vossen en Abdoulay Diaby zijn er immers vier centrumspitsen voorhanden. Twee jaar geleden had Michel Preud’homme heel wat minder mogelijkheden in de spits en ging Club op zoek naar versterking.

Op dat moment kwam Blauw-Zwart uit bij Robert Beric, die intussen op huurbasis voor Anderlecht uitkomt. “Ja, er is in de zomer van 2015 onderhandeld met mijn makelaar. Club Brugge deed een bod, maar het werd snel overtroffen door Saint-Etienne. Rapid wilde toen ook 6 miljoen euro voor mij en Saint-Etienne was een ambitieuze club in een goeie competitie”, vertelt Beric aan Het Nieuwsblad.

Pittig detail: de Sloveense aanvaller werd naar het Astridpark gehaald op voorspraak van ex-Anderlecht-coach René Weiler. “Ach, voor ik tekende, sprak ik maar heel kort met Weiler, want ik kwam niet speciaal naar Anderlecht voor de coach. Met Maribor in Slovenië won ik al drie titels en dat gevoel wil ik nog eens ervaren. Ik wou dus vooral naar een dominant team komen dat altijd voor de titel speelt. Dan komen mijn kwaliteiten ook het best tot hun recht.” Beric scoorde 6 keer in 22 matchen bij Saint-Etienne en mocht nog maar 16 minuten opdraven bij RSCA.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws