Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zulte Waregem waagde ultieme poging voor Coopman: “Moeten nu niet flauw doen”

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

Er was de voorbije week wel wat te doen over de confrontatie tussen Club Brugge en Zulte Waregem en dan vooral over het feit of Sander Coopman al dan niet zou spelen. In de overeenkomst van de huurling werd een clausule opgenomen waarbij Zulte Waregem bijna 1 miljoen euro moet betalen om Coopman tegen Club op te stellen en dat stuitte op weerstand.

Bij Zulte Waregem hebben ze nog geprobeerd daar van onder te muizen. “Deze week hebben we er alles aan gedaan om Sander te laten spelen. Zowel door te onderhandelen als door het bekijken van de reglementering. Maar het rechtstreeks contact met Club was niet eenvoudig”, geeft Francky Dury toe in Het Laatste Nieuws.

“Of we een achterpoortje gevonden hebben? (lacht) Misschien wel, maar we moeten het niet op de spits drijven en groots zijn in de aanvaarde deal. We hebben de overeenkomst mee ondertekend en moeten daar dus nu niet flauw over doen. Iedereen kan al eens een discussie hebben, maar je moet steeds naar de toekomst kijken. We zitten op amper 40 kilometer van elkaar. Dan is het belangrijk een goede verstandhouding te hebben met je buur, want we hebben elkaar nodig en respecteren elkaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws