Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Zomeraanwinst nummer 10 is op komst: centrale verdediger legt medische testen af bij Club’

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge houdt deze zomermercato nog serieus rekening met een vertrek van zowel Bjorn Engels als Stefano Denswil. “De kans dat ze vertrekken is groter dan dat ze blijven”, vertelde Vincent Mannaert eerder deze week daarover. Om op hun vertrek te anticiperen wil Blauw-Zwart zich versterken met een nieuwe centrale verdediger.

De kans is reëel dat die overkomt van Eintracht Braunschweig. Zo melden zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad dat Saulo Decarli zijn medische testen heeft afgelegd bij Club Brugge.

Decarli is een 25-jarige Zwitser die al drie jaar bij de club uit de Tweede Bundesliga speelt. Eerder kwam hij in Italië uit voor onder meer Livorno en Avellino, terwijl hij in eigen land de kleuren droeg van Locarno en Chiasso.

De centrale verdediger speelde bij Eintracht Braunschweig al in een driemansdefensie en wordt beschouwd als dé leider in de verdediging van de Duitsers. Hij presteert ook op een constant niveau en is gevaarlijk op stilstaande fases. In de voorbereiding werd hij wel naar de B-kern verwezen vanwege ‘gedrag dat het team schaadde’ (lees: hij aasde op een transfer). Decarli is tot slot een speler met een stevig prijskaartje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws