Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo vermomde José Izquierdo zich afgelopen weekend op Tomorrowland

Zo vermomde Izquierdo zich afgelopen weekend op Tomorrowland

Het grootschalig dancefestival Tomorrowland kende dit jaar twee edities in België. José Izquierdo was afgelopen weekend van de partij, maar had daarbij wel zijn best gedaan om zichzelf ietwat onherkenbaar te maken. 

De echte Club-fans herkennen hem uiteraard meteen, maar het grote publiek zal toch wat getwijfeld hebben door zijn hoed, zonnebril en bandana. Alleszins een begrijpelijke outfit, anders zou de Gouden Schoen meer bezig geweest zijn met fan selfies dan met genieten van het festival. Zijn manager Norman Capuozzo (tweede van links) was overigens ook van de partij.

Vanavond tegen Istanbul Başakşehir zit onze Colombiaanse sneltrein wellicht op de bank, maar kan hij eventueel als geheim wapen gebruikt worden tijdens een invalbeurt tegen de Turkse vicekampioen. Tijdens het eerste weekend van het festival ging ook Dion Cools een kijkje nemen op Tomorrowland.

José Izquierdo op Tomorrowland 2017

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws