Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘WOW! Club Brugge verrast met komst van Premier League-speler’

Club Brugge mascotte (3)

Hoewel er nog enkele uitgaande transferdossiers op til zijn, speurt Club Brugge tijdens de laatste transferdagen naar goede gewoonte naar opportuniteiten. Zo zou Blauw-Zwart in extremis een middenvelder uit de Premier League naar Jan Breydel halen.

Volgens het doorgaans betrouwbare AD staat Club Brugge op het punt om Jordy Clasie aan te trekken. De 26-jarige middenvelder zou door Southampton voor één seizoen uitgeleend worden aan Blauw-Zwart. Later vandaag zou hij medisch gekeurd worden.

In 2015 verzilverde Clasie zijn goeie prestaties bij Feyenoord met een transfer van 15 miljoen euro naar The Saints, waar op dat moment Ronald Koeman trainer was. Deze zomer streek Mauricio Pellegrino in het St. Mary’s Stadium neer en hij lijkt niet meteen te rekenen op de middenvelder, waardoor Southampton openstaat voor een uitleenbeurt.

Clasie kon naar verluidt ook op interesse rekenen van Crystal Palace – waar Frank de Boer trainer is – maar Club zou dus aan het langste eind trekken. Naast Stefano Denswil en Ruud Vormer krijgen we er naar alle waarschijnlijkheid een Nederlander bij. Saillant detail: bij Feyenoord was Clasie de speler die Vormer op de bank hield. Hij debuteerde overigens in 2012 voor Oranje en wist sindsdien 17 A-caps te verzamelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws