Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Woeste Club-fans wijzen met de vinger naar één man: “Pakt uw boelke en vertrek”

Club-fans fuck you

Club Brugge moest in AEK Athene een scoreloos gelijkspel uit de heenmatch verdedigen, maar is daar allesbehalve in geslaagd. Blauw-Zwart ging na een dramatische avond kansloos met 3-0 onderuit in het Olympisch Stadion in Griekenland. 

Club was in de beginfase al goed weggekomen met een bal op de paal van Klonaridis, maar op het halfuur was het dan toch raak. Horvath veroorzaakte een strafschop, Lazaros zette feilloos om. Even voor het rustsignaal ging het van kwaad naar erger toen Simoes de score verdubbelde.

Aan de overkant kwam Blauw-Zwart niet verder dan één ongevaarlijk schot en een plaatsbal van Diaby. In een overbodige tweede helft werd het helemaal in het slot zelfs nog 3-0 via opnieuw Simoes. Co-commentator Mario Been ergerde zich blauw aan het spel van Club en begrijpt absoluut niet waarom Leko plots van spelsysteem wisselde vóór deze belangrijke match.

“Heel de competitie speel je met 5 achterin en nu ga je plots in een 4-3-3 spelen. Heel de ploeg is onzeker. De verklaring kan zomaar liggen in het nieuwe systeem, het is toch weer iets totaal anders. Ze spelen ook alleen maar over de linkerkant en Vossen wordt verkeerd gebruikt”, klinkt zijn analyse bij Q2. De Brugse fans delen alleszins de mening van de Nederlandse ex-trainer van KRC Genk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws