Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat een rotavond! Club Brugge ziet ook nog smaakmaker uitvallen tegen AEK

Emmanuel Dennis blesseerde zich in de wedstrijd tegen AEK Athene

Club Brugge en zijn supporters hadden zó hard gehoopt op de groepsfase van de Europa League, maar donderdagavond kwamen Ivan Leko en zijn manschappen niet verder dan een kansloze 3-0 nederlaag tegen AEK Athene. Tot overmaat van ramp is Emmanuel Dennis niet ongehavend uit de strijd gekomen.

Dennis werd in het Olympisch Stadion na 58 minuten noodgedwongen naar de kant gehaald door Ivan Leko. De 19-jarige Afrikaan – die net zoals al zijn ploegmaats een ongelukkige wedstrijd speelde – kon niet meer verder en werd vervangen door Anthony Limbombe.

Vrijdagochtend zag Tomas Taecke, de Club-watcher van Het Laatste Nieuws die mee naar Griekenland gereisd was, dat Dennis op krukken liep. “Club moet hem wellicht een poosje missen. Echo moet duidelijk maken hoe lang spits opzij staat. Club – Standard komt alvast te vroeg”, klinkt het op Twitter. Het nieuwe Brugse goudhaantje was al goed voor 4 goals in de eerste 3 competitieduels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws