Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen komt met opvallende bekentenis over heenmatch tegen Başakşehir

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Vorige week was Jelle Vossen niet helemaal fit voor de belangrijke wedstrijd tegen Istanbul Başakşehir en dook zomeraanwinst Jérémy Perbet bijgevolg op in de basiself van Club Brugge. Straks rekent trainer Ivan Leko echter opnieuw op het torinstinct van zijn 28-jarige Limburger. 

Afgelopen seizoen was Vossen goed voor 18 goals, waarvan eentje in de teleurstellende Champions League-campagne van Blauw-Zwart. De 0 op 18 op het kampioenenbal zorgt tot op heden voor de nodige revanchegevoelens. “Dat leeft niet alleen bij mij. We willen ondanks vorig seizoen weer naar die Champions League”, vertelt onze spits aan Het Nieuwsblad.

Statistisch gezien heeft Club slechts 17,9% kans om de 3-3 uit de heenmatch nog uit te wissen. “Natuurlijk belooft het moeilijk te worden. Ze hebben heel wat kwaliteit en ervaring”, weet ook Vossen, die vanop de Jan Breydelse zijlijn behoorlijk onder de indruk toekeek naar het voetballend vermogen van de Turkse vicekampioen. “Eerlijk: ik vond hun tweede helft in Brugge jammer voor ons, maar wel mooi om te zien.”

Vossen is hoe dan ook vastberaden om straks voorop te gaan in de strijd. “We zullen het hier defensief in elk geval beter moeten doen dan thuis. We hebben na die 2-0 misschien wat te weinig mannelijkheid getoond. Dan moet je realistischer voetballen. We gaan een hecht blok moeten neerzetten. En knokken zoals in de goeie ouwe tijd. We hebben ons nog niet gewonnen gegeven”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws