Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voor Club-fans is het duidelijk: “Hij is niet weg te denken, gigantische vista”

Limbombe - Vanaken (Club Brugge - AZ)

Club Brugge blijft voorlopig niet te kloppen in de Jupiler Pro League. Het won met 1-2 op het veld van Zulte Waregem en is zo met negen op negen voorlopig alleen leider. Emmanuel Dennis en Jelle Vossen zorgden voor de doelpunten, maar het was een andere speler die met de meeste lof ging lopen.

Hans Vanaken kreeg voor de eerste keer dit seizoen een basisplaats van Ivan Leko en stelde niet teleur. Met een knappe steekpass op Limbombe had hij een groot aandeel in het eerste doelpunt en de middenvelder deed het ook de rest van de wedstrijd goed. De fans van Club hopen duidelijk dat hij blijft staan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws